Изработка по поръчка

В листинга на онлайн магазина виждате различни продукти със статус "Изработва се по поръчка". Това е така, защото те са били изработени в една единствена бройка или пък вече са били поръчани по специалните изисквания от някой клиент. Все пак ние сме ги оставили като нагледен пример за Вас в списъка с артикули и въпреки че не бихме могли да изработим абсолютно идентично копие на конкретния продукт, за нас ще бъде удоволствие да изпълним Вашата индивидуална поръчка. Тя може да бъде по пример на вече изработвани и неналични артикули или налични продукти, но изпълнени в различен цвят (например), или пък нещо съвсем ново, нещо по Ваш модел и замисъл. Важно е да знаете, че при ръчната изработка два напълно еднакви продукtа не могат да се получат и именно в това се крие тяхната красота!

За всякакви допълнителни въпроси можете да ни пишете на email: contact@maimunka.com или на посочените телефони за контакт.

Забележка: Срокът за изработка може да варира от 3 до 7 дни (в редки случаи повече, за което задължително ще бъдете уведомени).